Квартира (кирпичная) Продается Pécs - Zrínyi utca

54 m2Площадь 3 Комната
32 900 000 HUFЦена
360691Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 1

Последний этаж

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

Чердачная недвижимость

1930 Год строительства

Kelet Расположение

FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG A BELVÁROSBAN - Két lakás, egy árban! Kitűnő elhelyezkedés és rugalmasság ötvözete található ebben az AJÁNLATBAN.
Mindössze néhány lépésre a történelmi belváros szíve, két egymástól különálló, de összenyitható lakás várja új tulajdonosát egy TÁGAS, 77 négyzetméteren. Az 54 négyzetméteres első emeleti lakás egy amerikai konyha-nappali, plusz két szobát, fürdőt, külön WC-t, és tárolót kínál, egyben kényelmes, divatos és modern megoldást biztosítva.
De a meglepetés itt még nem ér véget! Egy meredek csiga lépcső vezet fel a második, 23 négyzetméteres stúdió lakáshoz, melyben egy nappali-teakonyha-étkezőt, tusoló-WC-t és hálószobát találunk.
A két ingatlan együttesen VÁLTOZATOS HASZNÁLATI LEHETŐSÉGEKET biztosít, akár külön-külön is kiadásra használhatók. A lakrészek összekapcsolhatók. A lakáshoz csatolt közös KIS KERT egy csendes, zöld oázis a városi nyüzsgésben, melyet a lakótársakkal közösen használhatsz.
Az ingatlan fűtési rendszere KORSZERŰ, zárt égésű kombi kazánból és radiátorokból áll, MAGASAN EFFICIENS és energiatakarékos megoldást nyújtva. Az egy helyrajzi számmal rendelkező ingatlan állapota szilárd és átlagos. Azonnal birtokba vehető. PARKOLÁS az utcán lehetséges, a homlokzat és a közös részek FELÚJÍTÁSa idén májusban fejeződött be.Látványos lehetőség befektetésre, ne hagyja ki! Irányára mindössze 32.9 millió Ft! Az élet és a város zajában EGYEDI, kiváló befektetési POTENCIÁL áll az Ön rendelkezésére.
Várai Sándor

Várai Sándor

Звоните нам с доверием

+36-70-278- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Pécs
+36 30 947 8323

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость