Квартира (кирпичная) Продается Zalaegerszeg - 2. emeleti lakás

48 m2Площадь 2 Комната
27 990 000 HUFЦена
373693Идентификация
Прочие данные

С панорамой вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (конвектор) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 2

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1963 Год строительства

Общие сборы 14 000 HUF

Nyugat Расположение

Eladó TÉGLA építésű, 2. emeleti 48 nm-es lakás egyetemközeli, nyugodt környéken ALACSONY KÖZÖS KÖLTSÉGGEL, SAJÁT TÁROLÓVAL, AZONNALi BIRTOKBAADÁSSAL!

Kiváló befektetési lehetőség vagy tökéletes otthon fiatal pároknak, egyetemistáknak! A 2. emeleti, 48 nm-es, 2 SZOBÁS lakás egy négyemeletes, jól karbantartott, SZIGETELT társasházban található, és azonnal birtokba vehető.

Az Otthonban megtalálható 2 KÜLÖN BEJÁRATÚ tágas szoba, mindkettő BEÉPÍTETT SZEKRÉNNYEL felszerelt, így a holmik elhelyezése sem okoz gondot, nem szükséges, hogy nagyméretű szekrények szűkítsék a lakóteret.
Ezen felül rendelkezésre áll még egy külön KAMRA is, amely kiválóan hasznosítható tárolásra. A konyha kialakítása is praktikusan megoldott, hiszen bőségesen elfér benn a konyhabútoron kívül egy ÉTKEZŐ rész is.
A szépen felújított, ablakkal rendelkező fürdőszobában kádat találunk.

A Lakás műszaki jellemzői és előnyei:

Az Otthon melegéről gázkonvektoros fűtés, a melegvízellátásról és gázbojler gondoskodik. A gyűjtőkémény bélelése megtörtént, így amennyiben az új tulajdonos korszerűsíteni szeretné a fűtésrendszert, kondenzációs kazán beépítése is lehetséges.

A gáz- és vízvezetékek 2010-ben kicserélésre kerültek, az ingatlan karbantartásáról, állapotának megóvásáról a jelenlegi tulajdonos folyamatosan gondoskodott.

A lakás közös költsége igen alacsony, mindössze havi 14.000 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítást, lépcsőház világítást illetve takarítást, házbiztosítást, felújítási alapot, valamint a közös képviselet díját.

Az ablakok fából készültek, valamennyi redőnnyel felszerelt.

A lakáshoz tartozik egy közös, és egy kb. 2 nm-es SAJÁT tároló is a földszinten, mindkettő zárható.

Az Otthon egy felújított, szigetelt téglaépítésű társasházban található, melyben a homlokzat és a tető 2018. évi felújítását és szigetelését követően a lépcsőház is renováláson esett át, kicserélésre kerültek a nyílászárók műanyagra, a lakóházba bejutás elektronikus kódkulccsal, illetve egyéni kóddal lehetséges, fokozva a lakók biztonságát.
A társasház anyagi helyzete megfelelő, tartozása nincs.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes környéken, nyugodt, zöld, fákkal ölelt, biztonságos környezetben található, ahol GYALOG is könnyen és gyorsan elérhető több élelmiszerbolt, játszótér, posta, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár.

A legközelebbi buszmegálló 2 percre található, a buszközlekedés gyakori a város valamennyi részébe.

A parkolás díjmentesen igénybe vehető a társasház környezetében, megfelelő számú parkolóhely került kialakításra, így nem kell hosszú perceket autózni, amíg az ember talál egy közeli parkolóhelyet.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon most, és nézze meg személyesen!

Irányár: 27.990.000 Ft
dr. Pohánka Ágnes

dr. Pohánka Ágnes

Звоните нам с доверием

+36-70-673- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость