办公室 出卖 Budapest IX. 市区 - Mester utca

82 m2面积 3 房间
69 900 000 HUF价格
373819识别码
更多信息

街道 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Mezzanine

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1920 修建年

公关费用 27 000 HUF

Rendelőnek, irodának - FREKVENTÁLT HELYEN!

Eladó nagypolgári lakás a IX. kerületben, a Mester utcában – Kiváló befektetési lehetőség!

Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében, a Mester utcában kínálunk eladásra egy 82 nm-es, 3 szobás, kiváló elosztású, magasföldszinti nagypolgári lakást. Az ingatlan tágas terei, 3 szoba és 3,6 méteres belmagassága garantálja a kényelmes és kellemes életteret.

Elhelyezkedése, megközelíthetősége és helyiségeinek elosztása alkalmas bármilyen rendelő vagy iroda kialakításához, recepció elhelyezése a bejáratnál könnyen megoldható.

A keleti fekvésű lakás extra méretű ablakai az utcára néznek, figyelemfelkeltő reklámok kihelyezésére ideális, de a magasföldszint jellege miatt biztosítva van a privát szféra.
A lakás 2009-ben felújításon esett át, mely keretében a villany- és vízvezetékek is cserélve lettek. Az elektromos fűtésű ingatlan rezsije alacsonyan tartható, a vízfogyasztás díja pedig benne van a 27000 Ft-os közös költségben. A lépcsőház tiszta és rendezett, a lakóközösség összetartó, barátságos, így igazán otthonos légkör fogadja az ide érkezőket.

A környék infrastruktúrája kitűnő! A mindennapi ügyintézéshez szükséges intézmények – polgármesteri hivatal, okmányiroda, posta, bankok – és a kikapcsolódási lehetőségek – éttermek, kávézók, fitneszterem, mozi – is könnyedén elérhetők. A Duna-part közelsége pedig nyugodt, zöld környezetet biztosít.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális: a belváros nyüzsgése pillanatok alatt elérhető, a Ferenc körút és a Boráros tér közelsége révén kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A metrók (M3, M4), villamos- és autóbuszjáratok, valamint a HÉV is könnyedén elérhető, az M5-ös autópálya pedig mindössze 10 perc autóútra található.

Az ingatlan tehermentes, jelenleg üresen áll, így azonnal birtokba vehető!

A finanszírozáshoz bankfüggetlen Hitelközpontunk az összes bank ajánlatából a legmegfelelőbbet választja ki az Ön számára, mindezt díjmentesen.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Bognár Katalin

Bognár Katalin

随时给我们打电话

+36-70-977- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - GARDEN CITY
+36-70-977-8080

發送信息

请给我回电话

相似的房产