出卖 公寓房(砖头) Budapest XIII. 市区 - Déryné köz

56 m2面积 2 房间
52 990 000 HUF价格
374535识别码
更多信息

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

中央供热 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 4

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1954 修建年

公关费用 17 000 HUF

Délnyugat 方向

XIII. Kerületben, kiváló közlekedés és ellátottság mellett, József Attila színház szomszédságában, valamint karnyújtásnyira a Göncz Árpád városközponttól és a Duna parttól, 1954-ben épült, 20 lakásos, rendszeresen karbantartott, LIFTES társasházban, 4.emeleti, 56 nm-es, 2 szobás ablakos étkező konyhás, kamrás, napos világos K-NY-i fekvésű, kiváló elosztású, alacsony fenntartású, távfűtésű, jó állapotú, műanyag thermo ablakokkal szerelt, rugalmasan költözhető, tehermentes lakás, kulturált lakóközösségű házban eladó.

A parkolás közvetlen a ház előtt megoldott.

A környék biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnően ellátott! A belváros kényelmes közlekedéssel 10 perc alatt elérhető. 3-as metró, 1-es villamos, Göncz Árpád városközpont 2 perc sétatávolságra.

Az ingatlan pár perc sétára fekszik a Margit szigettől és a Dagály termálfürdő Strandfürdő és uszodától ami egész évben változatos kikapcsolódási és sportolási lehetőséggel várja az itt lakókat. A közelben több óvoda, iskola és bevásárlási, valamint kikapcsolódásio lehetőség biztosított, hogy igazán kényelmes életkörülményeket biztosítson az itt élőknek.


Ezt a lakást érdemes megnézni!
További információkért várom megtisztelő hívását.
EA
Egri Attila

Egri Attila

随时给我们打电话

+36-30-442- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Harmónia

發送信息

请给我回电话

相似的房产