家庭别墅 出卖 Dunakeszi - Dunakeszi

103 m2面积 3 房间
90 000 000 HUF 价格
371701识别码
更多信息

910 m2 地皮

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1970 修建年

Délkelet 方向

Dunakeszi alagi részén található ez a 103m2-es önálló családi ház, 910m2-es telken. Dunakeszi ezen része csendes, családias övezet, de óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő gyalogtávra elérhető. A közlekedés mind autóval mind pedig tömegközlekedéssel kiváló. Az utcában csak az ott lakók közlekednek, nincsen átmenő forgalom.

A ház 10 éve egy nagy felújításon esett át, ki lettek cserélve a villanyvezetékek és az ablakok, fűtéskorszerűsítés történt és szigetelésre is sor került illetve a belső helyiségek új burkolatokat kaptak.

A kert tökéletesen alkalmas kertészkedésre is, hiszen fúrt kúttal ellátott. A szomszédok messze vannak, teljes mértékben el lehet vonulni a kertben, amennyiben nyugalomra vágyunk, a ház előtt is található egy virágoskertnek megfelelő méretű rész. A kertben helyet kapott egy garázs, egy tároló és egy pince.

Az ingatlanba két bejáraton keresztül lehet bejutni. Az első bejáraton egy előszobán keresztül megközelíthető az utcafrontra néző két szoba, a hátsó bejáraton belépünk egy előszobába, majd a konyhába és innen tudunk bemenni az udvarra néző szobába. Külön kiemelendő a nagy méretű kamra és a fürdőszoba ahol zuhanyzó és kád is elhelyezésre került.

Az ingatlan lakott, előzetes időpont egyeztetéssel tekinthető meg, amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom hívását.
Aradi Hajnalka

Aradi Hajnalka

随时给我们打电话

+36-30-179- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Dunakeszi
+36 30 459 5211

發送信息

请给我回电话

相似的房产