家庭别墅 出卖 Ecser - Kertes dűlő

84 m2面积 3 + 3 房间
69 900 000 HUF价格
371597识别码
更多信息

916 m2 地皮

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

13 m2 阳台

自己的炉子 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2008 修建年

Délkelet 方向

Ecser üdülő részén eladó egy önálló, három szintes családi ház, amely 2008-ban épült és kiváló állapotban van. A ház téglából készült, ami hosszú élettartamot és stabilitást biztosít.

Az ingatlan három szintje praktikus elrendezéssel rendelkezik:

Pince és garázs: A ház alatt található egy tágas pince és garázs, amely tökéletes tárolási lehetőséget és biztonságos parkolást nyújt.
Földszint: Itt egy tágas amerikai konyha-nappali fogadja a lakókat és vendégeket, ami ideális családi összejövetelekhez és baráti találkozókhoz. Ezen a szinten található egy hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy külön mosdó is, amely kényelmes megoldást kínál a mindennapi élethez.
Tetőtér: Az emeleten három szoba található, amelyek sokoldalúan használhatók, például hálószobaként, dolgozószobaként vagy vendégszobaként. Emellett egy nappali, egy fürdőszoba külön mosdóval, valamint egy kamra is helyet kapott ezen a szinten, ami további tárolási lehetőséget biztosít.
Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló: Ecser üdülő részén, a méltán kedvelt Vida domb másik oldalán található, ahol a friss, tiszta levegő garantált. Ez a csendes, nyugodt környezet tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretnének elmenekülni a város zajától, és békés környezetben élni.

Ez a ház ideális választás mindazok számára, akik kényelmes, tágas és jól megtervezett otthont keresnek egy gyönyörű természeti környezetben. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és legyen az új tulajdonosa ennek a kiváló ingatlannak Ecser üdülő részén!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom!
ID: 371597
Hallai Mónika

Hallai Mónika

随时给我们打电话

+36-30-649- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers

發送信息

请给我回电话

相似的房产