公寓房(砖头) 出卖 Göd - Eladó lakás Göd zöldövezeti részén

69 m2面积 1 + 2 房间
57 990 000 HUF价格
373745识别码
更多信息

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

3 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

几层 2

顶层

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1969 修建年

公关费用 30 000 HUF

Délnyugat 方向

Göd nyugodt, zöldövezeti részén eladó egy 69 m²-es, második emeleti, 1+2 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan délnyugati fekvésű és egy zárt lakóparkban található.

A tágas nappalit és az egyik félszobát klímaberendezések (MIDEA és GREE) teszik komfortosabbá, míg a másik félszobából egy 3 m²-es erkély nyílik. A fűtés központi gázkazánról működik, azonban gázvezeték nem került bevezetésre az ingatlanba.

A konyha és az étkező egymásból nyílik, megkönnyítve a közlekedést a két helyiség között, míg a spájz külön helyiségben kapott helyet.
A lakásban műanyag nyílászárók találhatók, az elektromos hálózat 3*16A teljesítménnyel biztosítja az energiaellátást. Mind a DIGI (optikai), mind a TELEKOM szolgáltatók hálózata elérhető. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ezek néhány éve teljes felújításon estek át.

A lakáshoz tartozik egy garázs, amelyet 4,5 millió Ft-ért kötelező megvásárolni, emellett egy fedett autóbeálló is megvásárolható külön. További előny, hogy az ingatlanhoz két 2,5 m²-es pincehelyiség is tartozik.

A közelben orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, játszótér és egy természetvédelmi terület is elérhető, amely remek lehetőséget nyújt kirándulásra vagy kutyasétáltatásra. Az M2-es autóút szintén a közelben van, de a közelség nem zavarja a csendet. A lakópark zárt udvarán található játszótér pedig a gyermekek biztonságos szórakozását biztosítja.

Ez a lakás ideális választás lehet családoknak és pároknak egyaránt, akik a város közelsége mellett csendes, zöld környezetben képzelik el mindennapjaikat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Tőkés Nóra

Tőkés Nóra

随时给我们打电话

+36-30-272- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

發送信息

请给我回电话

相似的房产