夏季别墅 出卖 Szigetmonostor - 200 méterre a Dunától

30 m2面积 1 + 1 房间
21 900 000 HUF价格
370929识别码
更多信息

300 m2 地皮

外面是园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

8 m2 阳台

电供热 暖气

Comfort 舒适感

自己的泊车位 停车

Mediu 公共交通

美国式厨房

有 有园子

1985 修建年

Délnyugat 方向

Szigetmonostor Horány részén eladó 30 nm nettó lakóterülettel rendelkező, hétvégi ház besorolású téglaépítésű ingatlan, 300 nm-es telken.
Közművek szempontjából víz-áram-csatorna a házban, gáz az utcában.
A terasz mellett téglából épített kemence, úgynevezett "banya" található, az ingatlan hátsó részén pedig külön bejárattal tároló vagy kamra.
Egy légtérben konyha-étkező-nappali került kialakításra, wc-s zuhanyzós fürdő, illetve az ingatlanhoz utólag hozzáépített háló.

A meleg vizet villanybojler biztosítja, a fűtést eddig elektromosan oldották meg. Az előkert alkalmas autó beállására, a hátsó pedig intim, igény szerint hasznosítható. Az ingatlan környezete fás,bokros, mégis sétatávolságra található a Coop, húsbolt, zöldséges, pékség, cukrászda, posta, iskola, óvoda, bölcsőde, szabadstrand, Duna-part....
Tökéletes lehet budapesti családnak nyaralónak, vagy kis ráfordítással "kulcsosháznak", de akár állandó lakhatásra is megfelelő lehet.
Ha a csend, a nyugalom fontos szempont, a felmelegedés miatt jó lenne egy kis "oázis" a családnak, elmenekülni a betonrengetegből, jöjjön és nézze meg, ne maradjon le róla!
A madárcsicsergést megrendeltük!
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

随时给我们打电话

+36-70-371- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Dunakeszi
+36 30 459 5211

發送信息

请给我回电话

相似的房产