出卖 公寓房(砖头) Budapest VII. 市区 - Garay utca

72 m2面积 3 房间
65 000 000 HUF价格
375233识别码
更多信息

园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1879 修建年

公关费用 23 000 HUF

Északkelet 方向

Eladó háromszobás lakás a Garay utcában pár perc sétára a Keleti Pályaudvartól!

A Garay utcában, az Állatorvosi Egyetemtől csupán öt perc sétára eladó egy háromszobás, tágas, jó elosztású 72 négyzetméteres lakás egy szép állapotú, rendezett társasház földszintjén.

Az ingatlan közepes állapotú, de egy kis frissítés után akár azonnal kiadható. Ám, ha valaki a felújítás mellett dönt, akkor a konvektoros fűtés modernizálása és új elektromos hálózat kiépítése javasolt. A fa padló és a járólap jó állapotú, így azok akár menthetőek is.

A lakás udvari nézetű, csendes, a konyhából pedig ajtó nyílik a lichthofba, amely akár privát kis teraszként vagy kamraként is hasznosítható.

A társasház szép, tiszta, rendezett. A tető felújítása tavaly történt. A külső és a belső homlokzat is jó állapotban van. Az AIRBNB engedélyezett a házban, jelenleg is működik négy lakás rövidtávú szálláshelyként.

A belváros közelsége, a kiváló közlekedés, a jó infrastuktúra kiváló befektetéssé teszi, de akár saját otthonnak is ideális. Kórház, iskolák, bevásárlási lehetőségek kényelmes sétatávolságon belül.

A tulajdoni lap rendezett, tehermentes az ingatlan, gyorsan birtokba is vehető.

További kérdés esetén, keressen bizalommal!

ID 375233
Gasztonyi Renáta

Gasztonyi Renáta

随时给我们打电话

+36-30-827- 给我看

口語:

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers

發送信息

请给我回电话

相似的房产