家庭别墅 出卖 Soponya - Álmos Vezér utca

90 m2面积 3 房间
25 000 000 HUF价格
372308识别码
更多信息

2255 m2 地皮

外面是园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

30 m2 阳台

其他 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1970 修建年

Vh-004184. Soponya központ közeli részén csendes utcában (Álmos Vezér ), felújítandó 2 szobás családi ház 2255m2-es sarok telekkel , egyéb lakhatásra, vállalkozásra alkalmas épületekkel eladó!

Soponya Székesfehérvártól mindössze 24 kilométerre helyezkedik el. Az autópálya gyorsan megközelíthető, a szabadbattyáni lehajtó 14 kilométer távolságra található a településtől.
Kiváló tömegközlekedés, Székesfehérvár autóbusszal 30 perc távolságra elérhető.

Az ingatlan csendes utcában, központi helyen, 2255m2-es összközműves telken fekszik. A közelben buszmegálló, a központban iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, üzletek.
A ház tégla falazatú, cseréptetős. Az épületben beépített veranda, közlekedő, nagy konyha étkező, 2 szoba, fürdőszoba wc-vel található.
A 1970-es évek elején épült lakóház stabil, de felújítást igényel, hasznos alapterülete kb 90 m2. Az ingatlan összközműves. Viszont a gáz az ingatlanba nem került bevezetésre. A fűtését a két szoba között elhelyezkedő nagy méretű cserépkályha, és a konyha-étkező között lévő cserépkályha, a melegvíz ellátást bojler biztosítja. A szobák festettek, az épület nem szigetelt. A házhoz kapcsolódó veranda beépített.

Ami a ház udvarát illeti, több gazdasági épület, tároló, illetve egy kézműves műhely is helyet kapott. A főépület mellett 2000-res években egy 2 helyiséges „vendégház” került megépítésre.
A telek bekerített, a telken több kocsi számára van autóbeállási lehetőség. Az udvarban szalonnasütő hely, kerti kemence… megtalálható. A telket oldalról és hátulról (a kerítésen kívül persze) a természet határolja, így a madárcsicsergés és a nyugalom garantált.

Az ingatlan alkalmas nagysága és elhelyezkedése okán, akár gyerekek táboroztatására, telephelynek, kutyapanziónak…….illetve kertbarátoknak, hagyománytisztelő embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan egyébiránt, építkezésre is alkalmas, méreténél fogva több lakóegység építhető rá.
A településen Falusi CSOK is, és a CSOK Plusz is elérhető.

Eladási irány ára.: 25 000 000 .- Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

随时给我们打电话

+36-30-503- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Märcz Kft
+36 22 503 000

發送信息

请给我回电话

相似的房产