公寓房(非砖头) 出卖 Szigetszentmiklós - Szent Miklós utca

62 m2面积 2 + 1 房间
42 990 000 HUF价格
374098识别码
更多信息

全景 风景

已翻新 状态

Panel 架构

4 m2 阳台

中央供热和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 4

顶层

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1981 修建年

公关费用 11 500 HUF

Délnyugat 方向

SZIGETSZENTMIKLÓS központjában, kiváló infrastruktúrával rendelkező 62 m2 alapterületű, 2,5 szobás, erkélyes, IV. emeleti, igényesen felújított társasházi lakás ELADÓ.

Ingatlan helyiségei: 3 szoba, konyha+étkező, közlekedő, fürdő, wc, 4 m2 erkély

Az ingatlan panel programban rész vett, hőszigetelést és műanyag nyílászárókat kapott. A társasház rendezett, tiszta, kedves lakóközösség. Az igényes lakást 2023-ban tulajdonosai teljes körűen, minőségi anyagok felhasználásával felújították. Minden helyiségben kicserélték a nyílászárókat, a hideg- és meleg burkolatokat. Új fürdőkád, wc , valamint acélbetétes, hang- és hőszigetelt biztonsági bejárati ajtó került beszerelésre. A lefolyó és vízhálózat komplett cseréjét elvégezték. Fűtést távhő biztosítja, egyedi mérőkkel. Rendkívül kedvező rezsiköltséggel rendelkezik az ingatlan! Közös költség: 11.500,- Ft. Hőmennyiségmérő, külön meleg- és hidegvíz óra van. A lakáshoz tartozik 3m2 területű tároló.

Az ingatlan központi elhelyezkedésű, közelben óvoda, iskola, néhány perc sétával a városközpont elérhető. Közlekedés kiváló, HÉV és autóbusz megálló a közelben.

Ha olyan lakást keres ahol kedvező a fenntartási költség és csak költözni kell, érdemes megtekinteni.

Hívjon bizalommal, ha az ingatlan felkeltette érdeklődését.
Bajnóczi Beáta
GDN Region Ingatlan
Bajnóczi Beáta

Bajnóczi Beáta

随时给我们打电话

+36-70-489- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - REGION
+36 1 225 1184

發送信息

请给我回电话

相似的房产