家庭别墅 出卖 Hajdúnánás - Mátyás király utca

104 m2面积 2 + 3 房间
32 450 000 HUF价格
371877识别码
更多信息

497 m2 地皮

街道 风景

状态好 状态

Vegyes falazat 架构

6 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

Mediu 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1961 修建年

Eladó Hajdúnánás Mátyás király utcán 5 szobás kertes családi ház melléképületekkel.

Ár: 32.450.000 Ft.

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/uet0JEXhjsg

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek mérete: 497nm,
- lakóépület bruttó alapterülete: 138nm

A lakóépület nettó alapterülete 104nm melyben található:
- 2 nagy szoba,
- 3 kis szoba,
- nappali-ebédlő,
- fürdőszoba,
- konyha,
- spájz,
- kazánház és pince,
- különálló kézmosó és WC,
- folyosó,
- előtér,
- terasz.

A kertes ház első része 1961-ben épült, beton alapzattal és 50cm-es vályog falazattal. 1976-ban hozzáépítették a folyosótól kezdődő hátsó részt a kazánházzal és pincével, mely beton alapzattal, és tufa falazattal készült. A tetőszerkezete sátortető, betoncserép fedéssel ellátva. A ház fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott radiátoros központi fűtés. 2021-ben gázkazán csere történt. A kazánház a pincében kapott helyet, így a vegyes tüzelésű kazán keringtető szivattyú nélkül is működik (etázs fűtésrendszer).

Az épületbe 3 fázisú villany, víz, gáz és csatorna be van kötve. A ház külső és belső állaga valamint a telek gondozott, jó állapotú. Az épület 2016-ban műszaki felújításon esett át, melynek keretén belül új hőszigetelt, redőnnyel ellátott műanyag ablakok lettek beépítve. Ezen kívül a tetőszerkezet is megújult és új betoncserép fedést kapott, továbbá új kémények lettek készítve valamint a teljes csatornarendszer is ki lett cserélve.

A ház mellett számos melléképület és gazdasági épület található. A melléképületek és a gazdasági épületek közepes állapotúak és az épületek többségében a 3 fázisú ipari áram is rendelkezésre áll.

Fontos!
Az ingatlan per és tehermentes!

A kertes háztól pár percre elérhetők boltok, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak, bankok, a közkedvelt piac, az önkormányzati hivatal és számtalan üzlethelyiség. Továbbá 10 percre található a Hajdúnánási gyógyfürdő is.

Hajdúnánás a Hajdúságban, az Alföld északi peremén található, Debrecentől 40 kilométerre északnyugatra, Nyíregyházától 25 kilométerre délnyugatra, az M3-as és M35-ös autópálya mellett. Kiemelten fontos és közismert a Hajdúnánási Gyógyfürdő, mely a kiváló gyógyvíz minősége miatt méltán népszerű. Ennek köszönhetően Hajdúnánás turisztikai fontossága is kiemelhető.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel-ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Petrován Pál Gyula

Petrován Pál Gyula

随时给我们打电话

+36-70-789- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

發送信息

请给我回电话

相似的房产