公寓房(砖头) 出卖 Zalaegerszeg - Szegfű utca

56 m2面积 2 + 1 房间
29 500 000 HUF价格
372790识别码
更多信息

园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

Comfort 舒适感

在接到 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1980 修建年

公关费用 24 700 HUF

Részben FELÚJÍTOTT, nappali plusz 2 hálós, ÜRES állapotú, AZONNAL költözhető földszinti lakás közös használatú zárt udvarral Zalaegerszeg páterdombi részén!

Eladóvá vált ez az 56 m2 - es, 3 külön nyíló szobával rendelkező, részben már felújított földszinti, tégla lakás.

Kiváló elrendezéséből adódóan helyet ad egy L alakú, nagyméretű előtér folyosónak, egy tágas nappalinak, további 2 hálónak, egy konyhának és egy ebből nyíló spejznek, egy toalettnek, valamint egy kádas fürdőnek.

Az ingatlan NEM eredeti állapotú, az áramhálózaton kívül - mely szintén szakember általi ellenőrzésen esett át - minden felújításra került:

Idén júniusban fejeződtek be a külső nyílászárók, bejárati ajtó és belső nyílászárók cseréjének munkálatai, a lakás egészében glettelés - festés valósult meg, emellett szintén idén fejezték be a szakemberek a laminált burkolatok teljes cseréjét is.

4 éve került sor a komplett konyha, fürdőszobai szaniterek, toalett és meleg burkolatok cseréjére.

Fűtéséért gázkonvektorok felelnek, melyek szintén nem eredeti állapotúak, melegvízellátásáról gázbojler gondoskodik.

A világos, újszerű otthon egy 3 emeletes tégla épület földszintjén található ( nem a rácsozott ablakos fajta), mely egy zárt lépcsőházból, majd egy belső udvarra néző függő folyosóról közelíthetünk meg.

A lakás a folyosón az utolsó, így igény esetén az ingatlan elé eső rész elszeparálható.

Bár a folyosók és az épület látott már szebb időket, a megemelt felújítási alapnak és a lakók együttműködésének köszönhetően hamarosan megkezdődik renoválása.

Az itt élők használhatnak egy zárt, közös udvart, ahol hinta és homokozó található, növelve ezzel a gyermekes családok komfortérzetét.

A lakás infrastruktúrája kiváló, hiszen közvetlen az épület előtt buszmegálló található, a további szükséges szolgáltatások peidg néhány percnyire elérhetők.

Irányára: 29.500.000 Ft
Tóth-Ragó Anita

Tóth-Ragó Anita

随时给我们打电话

+36-30-279- 给我看

口語:

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

發送信息

请给我回电话

相似的房产