出卖 公寓房(砖头) Budapest VII. 市区 - Bethlen Gábor utca

2 m2面积 1 + 1 房间
30 800 000 HUF价格
375274识别码
更多信息

园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

Comfort 舒适感

在接到 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1920 修建年

Eladó lakás a VII. kerületben, a Keleti Pályaudvar közelében, a Bethlen Gábor utcában!

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el, és a tulajdonos három kisebb lakásra osztotta fel, amelyek közül mindegyik elérhető megvételre. A három lakás egy helyrajzi számon szerepel, osztatlan közös tulajdonban vannak, és egyben vagy külön-külön is megvásárolhatók. A lakások teljes körű felújítása folyamatban van, a befejezés várható időpontja 2024. december.

Az eladásra kínált lakás egy belső kétszintes, duplex kialakítású ingatlan, amely egy csendes, rendezett társasház udvarára néz. A hasznos alapterület 27 négyzetméter. Az alsó szinten 12,5 négyzetméteren egy amerikai konyhás nappali található, beépített és gépesített konyhabútorral (sütő, főzőlap, páraelszívó), valamint egy kis étkezőrésszel. Itt helyezkedik el a fürdőszoba is, WC-vel.

A felső szinten szintén 14 négyzetméteren egy hálószoba található, amely egy 160x200 cm-es franciaággyal, éjjeli szekrénnyel, komóddal és tükrös gardróbbal van berendezve. A hálórész belmagassága 1,9 méter, így kényelmesen használható önálló lakrészként. Az egész lakás belmagassága 4,15 méter, ami kiváló helykihasználást tesz lehetővé a galériával.

Mivel a felújítás jelenleg is zajlik, a hirdetésben hasonló, korábban felújított lakásról készült képek láthatók. Az ingatlan már most lefoglalható, és a tulajdonos garanciát vállal a határidőre történő befejezésre. A lakás tehermentes.

Hasznos alapterület : 12,5 nm + 14 nm a felső szint - mivel ezen lakás felső szinje a közös előtér fölé is kiterjed, ill. a közös előtér1,5 nm ének az 1/2 -e tartozik ezen ingatlanhoz, vagyis az össz hasznos alapterület , a lakás térérzete : 27,25 ( kerekítve 27 ) nm.
Irányár : 30,8 M.Ft
Szalai Tibor

Szalai Tibor

随时给我们打电话

+36-30-819- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Sashalom

發送信息

请给我回电话

相似的房产