家庭别墅 出卖 Budapest XVIII. 市区 - Széchenyi István utca

444 m2面积 7 房间
219 000 000 HUF价格
371478识别码
更多信息

563 m2 地皮

外面是园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

55 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

De lux 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2006 修建年

Eladó luxus családi ház Budapest 18. kerületében!

Eladó egy gyönyörű, 563 nm-es telken fekvő, nettó 444 m² alapterületű luxus családi ház Budapest 18. kerületének központi részén. Az épület 2006-ban épült, négy szintes, 2024-ben frissen felújítva, azonnal beköltözhető állapotban várja új tulajdonosát. Az ingatlan légkondicionált, riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt, így a maximális biztonság és kényelem garantált.

A ház elrendezése rendkívül praktikus és kényelmes. A 2. emeleten három szoba, egy fürdőszoba, három gardróbszoba, egy háztartási helyiség és egy 2 m²-es erkély található. Az 1. emeleten három szoba, egy fürdőszoba és két erkély (17 m² és 19 m²) helyezkedik el. A földszinten amerikai konyhás nappali, szalon, étkező, előszoba, raktár és egy fürdőszoba található. Külön épületben kapott helyet a kétállásos, fűthető, automata kapukkal felszerelt, 45 m²-es garázs is. A külső térben egy medence, homokozó, kutya kennel és egy 17 m²-es terasz várja az új lakókat.

Az alagsorban egy medence, medence gépház, szauna, tusoló és WC található, amelyek a maximális kikapcsolódást és pihenést szolgálják. A kazánház különálló és külön bejáratú, frissen felújított, új gázkazánnal.

Ez a tágas, modern ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, miközben élvezik a korszerű technológia és a kényelmi szolgáltatások minden előnyét. Azonnal költözhető, igazi luxus otthon! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ár: 219 M Ft
Szalai Tibor

Szalai Tibor

随时给我们打电话

+36-30-819- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Sashalom

發送信息

请给我回电话

相似的房产