公寓房(砖头) 出卖 Budapest V. 市区 - Kossuth Lajos utca

158 m2面积 4 房间
195 000 000 HUF价格
374040识别码
更多信息

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

5 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

几层 1

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1950 修建年

公关费用 60 000 HUF

Dél 方向

Budapesten az V. kerületben a Kossuth Lajos utcában eladó egy 158 m2-es, 4 szobás, nagy konyhás nagypolgári lakás. A lakás 2019-ben teljes felújításon esett át, viszont az ingatlant évek óta nem lakják.

A ingatlan azonnal költözhető, egy nagy család számára ideális otthont teremt. Befektetők részére az elosztás előnyei (elhelyezkedése, fekvése, mérete, kialakítása) miatt tökéletesen alkalmas lehet irodának, rendelőnek, nyelviskolának.

A lakás elrendezése lehetőséget ad akár két 70 m2-es lakás kialakítására is, így hosszabb-rövidebb távú kiadásra is alkalmas lehet.

A ingatlanba belépve az előszobából jobbra egy tágas minden igényt kielégítő nagy konyha található, amelyhez kapcsolódik egy tároló is.
A bejárati ajtóval szemben található az egyik fürdőszoba zuhanykabinnal, wc-vel.
A bejárati ajtótól balra egy tágas nappali helyiség, amelyből nyílik jobbra egy másik fürdőszoba, illetve innen juthatunk be a lakás legtágasabb és leg inpozánsabb helyiségeibe, a három nagyméretű szobába. Lakás utcafronti oldalán nyílik, egy utcára néző hosszú, 5 m2-es erkély. A lakáshoz tartozik még egy 4 m2-es pincei tároló is.

Az ingatlant nem lakják évek óta, de a fürdők felújított moder stílusúak, a lakásban található értékes bútorok akár alku tárgyát képezhetik. Hatalmas terek jellemzik a napfényes, tágas nagypolgári lakást. Az ablakok külső üvegezése felújított, hangszigetelt üvegből készültek, így zaj nem szűrődik be a lakásba.
Jekkel Béla

Jekkel Béla

随时给我们打电话

+36-30-572- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Örs Vezér tér
+36-70-724-9205

發送信息

请给我回电话

相似的房产