公寓房(砖头) 出卖 Budapest VIII. 市区 - Práter utca

28 m2面积 1 房间
31 500 000 HUF 价格
373132识别码
更多信息

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1917 修建年

公关费用 8 900 HUF

Kelet 方向

Corvin sétánynál eladó jó állapotú galériás garzonlakás!

Eladó a Corvin sétánytól csupán egy perc sétára a Práter utcában egy 28 nm-es, hálógalériával (180 cm magas) felszerelt garzonlakás.

Az udvari nézetű ingatlan csendes, nyugodt társasház földszintjén helyezkedik el. 10 éve teljeskörű műszaki felújításon esett át (elektromos-, vízhálózat felújítás, új aljzatbeton, új burkolatok, 2019-ben pedig új műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre.

A téli melegről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízért pedig villanybojler felel. Garzonoknál elengedhetetlen a tároló, e gondolat mentén a konyha és a fürdőszoba felett egy szuper tároló-galériát építettek, ami 5 nm-en képes elnyelni rengeteg holmit.

A fenntartása is rendkívül kedvező: a közös költség 8.900 Ft, a teljes havi rezsi ezzel együtt is átlagosan csak 20-22.000 Forint.

A lakás jó állapotban van, egy tisztasági festés után költözhető, azonnal birtokba vehető. Rendezett tulajdoni lappal, 1/1-es tulajdonosi jogviszony és tehermentes.

Kiváló választás első saját lakásnak, de remek lokációjának köszönhetően befektetésnek is tökéletes. Az AIRBNB engedélyezett a házban, de hosszú távú kiadásra is ideális, 10 perces sétakörön belül több egyetem is megtalálható.

Kiváló infrastruktúra, egy perc sétára a körút, a Corvin Bevásárlóközpont, éttermek, kávézók. A belváros is percek alatt elérhető.

Bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal.

ID 373132
Gasztonyi Renáta

Gasztonyi Renáta

随时给我们打电话

+36-30-827- 给我看

口語:

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers

發送信息

请给我回电话

相似的房产