家庭别墅 出卖 Zalacsány - Családi ház nagy területtel

88 m2面积 3 + 1 房间
19 900 000 HUF价格
373431识别码
更多信息

2125 m2 地皮

外面是园子 风景

待翻新 状态

Vegyes falazat 架构

9 m2 阳台

其他 暖气

Comfort 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1960 修建年

Dél 方向

Zalacsányban eladó egy kiváló lehetőségeket rejtő CSALÁDI HÁZ nagy telekkel, KÚTTAL Hévíz és a Balaton közelében!

Eladásra kínálok egy FELÚJÍTANDÓ! 88 nm-es, 3 + 1 fél szobás családi házat Zalacsányban, amely ingatlan remek adottságaival és kiváló elhelyezkedésével hívja fel magára a figyelmet.

A lakóház egy 2125 nm-es telken fekszik, így bőséges területet biztosít az egész család számára, legyen szó gazdálkodásról, kertészkedésről, pihenésről.

Az ingatlanban jelenleg található 3 nagyobb és 1 kisebb lakószoba, egy tágas, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, egy további 16 nm-es helyiség, mely konyhaként és étkezőként funkcionálhat, valamint közlekedő helyiségek, melyek a praktikus elrendezésben elhelyezkedő lakóhelyiségeket összekötik.
A lakótér elosztása igény szerint alakítható, gardróbszoba, dolgozószoba, játszószoba kialakítása is lehetséges az Otthon lakóinak elképzelése alapján.

A ház főbb jellemzői:

Vegyes falazatú, téglából és kőből épült épület, 50 - 70 cm-es vastag falakkal, amely kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bír, így nyáron hűvösen tartja az épületet, télen pedig megőrzi anak melegét.

A fa födém és a cseréptető felújítása az új tulajdonosra vár.

Az ingatlanban a víz, az áram és a csatorna bevezetésre került, a gázcsonk a telekhatáron található, így igény esetén könnyedén rácsatlakozhat az új tulajdonos, ha változtatni szeretne a fűtési módon, amely jelenleg cserépkályhával megoldott.

A 2125 nm-es telken található kútból megoldott a terület öntözése.

Az épület FELÚJÍTANDÓ állapotú, tehát Nem valósult meg áramhálózat korszerűsítés, sem friss festés, még a nyílászárók sem lettek kicserélve és nem, külső szigetelése sincs, azonban lehetőséget nyújt arra, hogy saját igényei szerint alakítsa ki új Otthonát. Csak a fantáziája és pénztárcája szab határt a lehetőségeknek a belső tér kialakításában, a modernizálásban és a stílusos megoldások bevezetésében.

A vastag falak és az ingatlan szerkezeti adottságai remek alapot biztosítanak a korszerűsítéshez.

Az ingatlan tehermentes, egyetlen tulajdonosa van, és azonnal birtokba vehető, így akár a felújítási munkálatok is rögtön elkezdhetők.

Zalacsány egy csendes, nyugodt település Zala vármegyében, mely számos előnyt kínál az ott élők számára.
A település zöld területek, dombok, erdők ölelésében található, amely ideális azok számára, akik szeretik a természet közelségét.

A közvetlen közelben kirándulási, túrázási lehetőségek, valamint természetes vízforrások is találhatók. A kis település vidéki jellegéből adódóan távol van a nagyvárosok zajától és szennyezettségétől, így kiváló hely a nyugodt, stresszmentes életre vágyók számára.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően Zalacsány mindössze 10-15 percre található a híres hévízi termálfürdőtől, amely világszerte vonzza a látogatókat.

A Balaton partja, Keszthely is közel van, ahol kulturális programok, vásárlási lehetőségek várják az oda látogatókat.

A település híres a kastélyáról, amely ma golfklubként és szállodaként üzemel.
A kastélypark ideális hely pihenésre és kikapcsolódásra, a környék számos más szabadidős lehetőséget is kínál, mint lovaglás, kerékpározás vagy horgászat.

A községben működik óvoda, általános iskola és orvosi rendelő is.

Zalacsányban a Falusi CSOK is és CSOK Plusz is elérhető.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget Zalacsány csendes, idilli környezetében – alakítsa ki itt új Otthonát!

Irányár: 19.900.000 Ft
dr. Pohánka Ágnes

dr. Pohánka Ágnes

随时给我们打电话

+36-70-673- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

發送信息

请给我回电话

相似的房产