家庭别墅 出卖 Budapest XVIII. 市区 - Komárom utca

45 m2面积 1 房间
44 850 000 HUF价格
369454识别码
更多信息

536 m2 地皮

外面是园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1950 修建年

Északkelet 方向

Befektetők Figyelem, kihagyhatatlan lehetőség az ingatlanpiacon!

Tisztelt vásárlók, leendő háztulajdonosok, ne maradjanak le erről a lehetőségről, kérem hívjanak fel és tekintsük meg együtt minél hamarabb!

IRÁNYÁRON kínálunk megvételre Pestszentlőrinc, Szemere telepen, frekventált övezetben, egy 45 nm-es felújítandó, jó elrendezésű, igény szerint bővíthető családi házat. A telek mérete 536 nm és nagyon jó paraméterekkel rendelkezik.
A házba belépve az előszobából balra található a szoba (20 nm), szintén innen nyílik a fürdőszoba (4 nm) is. Jobb oldalon található a kamrával bővített konyha (8 nm). A ház egy szobás, de igény szerint leválasztással megoldható benne egy kisebb háló helyiség is. Az ingatlan teljes körűen felújítandó, mindenki a maga igénye szerint rendezheti be, nem több anyagi ráfordítással mint egy kevesebb felújítást igénylő ház esetében.
A biztonságos kényelmes parkolásról telken belüli garázs gondoskodik.
A környék nagyon csendes, sok fa és zöldterület található arrafelé, a régi iparvasút romantikus sétákhoz kiváló lehetőséget biztosít.
A környéken gyalogosan is elérhető sok bevásárlási lehetőség. A Szarvas Csárda, piac, gyógyszertár, Lidl. Továbbá, autóval könnyen megközelíthető a Lőrinc Center, és a Market Centrál Vecsési bevásárlóközpont is.
Tömegközlekedéssel több busz elérése is lehetséges amikkel rövid idő alatt tudunk csatlakozni a metróhoz.( 182, 284E, 282E, 183, 184, 93, 198, )

SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Dávid Dorottya Viktória

Dávid Dorottya Viktória

随时给我们打电话

+36-70-313- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

發送信息

请给我回电话

相似的房产