公寓房(砖头) 出卖 Szentendre - Prémium otthon művészi környezetben

128 m2面积 3 房间
210 000 000 HUF价格
373718识别码
更多信息

外面是园子 风景

就像新 状态

Tégla 架构

15 m2 阳台

热泵 暖气

De lux 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 1

顶层

没有 电梯

Bun 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2020 修建年

Délnyugat 方向

Exkluzív lakás Szentendre történelmi szívében, prémium felszereltséggel!

Eladó egy kivételes, 128 m²-es, 1. emeleti lakás Szentendre óvárosának egyik legkülönlegesebb épületében! Ez a modern és elegáns ingatlan 3 világos szobával, 2 fürdőszobával, valamint egy 15 m²-es fedett terasszal rendelkezik, amely a nyugodt, belső kertre néz. A lakás fűtését és hűtését energiahatékony hőszivattyús rendszer biztosítja, emellett az extra minőségű burkolatok, szaniterek és beépített bútorok teszik igazán különlegessé.

Az ingatlan egy 2020-ban épült, mindössze háromlakásos társasházban található, a város szívében, egy karnyújtásnyira a Főtér pezsgő életétől. Szentendre híres mediterrán hangulata, galériái, éttermei, valamint történelmi látnivalói teszik igazán vonzóvá ezt a környéket – ideális választás azoknak, akik szeretik a kultúrát, a művészeteket és a nyugodt, természetközeli életstílust. A város kiválóan ötvözi a múlt varázsát a modern élettel.

Az épület különlegessége az egyedülálló, művészi spalettákban rejlik, melyeket egy neves szentendrei művész alkotott, így garantálva az egyedi megjelenést. A lakáshoz tartozik egy liftes, kényelmes garázs két autó számára, valamint egy 8 m²-es tároló, amely külön vásárolható meg - utóbbiak külön vásárolhatóak meg.

Rövid időn belül költözhető, befektetésnek is tökéletes választás!

Ha egy különleges otthont keres Szentendre egyik legszebb részén, vegye fel velem a kapcsolatot!
További a piacon nem lelhető projektek is elérhetőek nálam, amennyiben olyan ingatlant keres, ami nincs piacon keressen bizalommal.
SID
Sima István

Sima István

随时给我们打电话

+36-70-605- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Harmónia

發送信息

请给我回电话

相似的房产