家庭别墅 出卖 Tata - városközpont

110 m2面积 4 房间
64 800 000 HUF价格
370816识别码
更多信息

745 m2 地皮

园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

5 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1965 修建年

Délnyugat 方向

Tatán a városközpontban, a körforgalomtól 150 méterre kínálok egy kétgenerációs családi házat megvételre. Igazán különleges adottságokkal bír ez az ingatlan....., mindenhez közel és mégis csendes, nyugodt , 745 m2-es telken egy "oázis" a város szívében.

A stabil szerkezetű téglából és kőből épült 87 m2-es épület mellett egy kisebb 23 m2-es lakrészt is kialakítottak, így lehetőség van kétgeneráció együttélésére is. A főépület mögött egy 24 m2-es, szerelőaknás garázs van, amiben egy kis zöldségtároló pince is helyet kapott.

A főépület 3 szobából, konyhából, kamrából és fürdő+wc-ből áll, de a jelenlegi tulajdonosok az egyik szobát gipszkartonfallal elválasztották, így most 2 fél szobaként hasznosítják.

A kisebb lakrész egy előtér, szoba, mosdó+w.c, egy tusoló, egy konyha helyiségekből áll és tartozik hozzá egy 5 m2-es terasz. Az épület alatt egy 16 m2-es pince található.

Jelenlegi tulajdonosok egy pihenő kertet alakítottak ki grillezési lehetőséggel és a hátsó füves kertbe gyümölcsfákat telepítettek.

Mindkét épület fűtése gázzal történik, melegvíz ellátása pedig villany bojlerrel. A nagyobb épületben kiegésztő fűtésként egy cserépkályha üzemel, ezzel a gázfogyasztás fűtési szezonban max.25.000.-Ft .

Kényelmes sétával, max 500 méteren belül Bank, Posta, Gyógyszertár, Üzletek, buszmegálló, Iskola, Bölcsőde, Óvoda elérhető.

Jó szívvel ajánlom nagy családosoknak, kisgyerekekkel vagy nagy gyerekkekkel és az idősebb korosztály számára is vagy összeköltözőknek......

Ritka lehetőség a városban ilyen jó elhelyezkedésű és méretű ingatlanhoz jutni, higgye el vagy győződjön meg róla személyesen. Hívjon, egyeztessünk időpontot!
Horváth Tamara

Horváth Tamara

随时给我们打电话

+36 20 532 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Komárom
+36 34 346 533

發送信息

请给我回电话

相似的房产