家庭别墅 出卖 Újfehértó - Attila utca

145 m2面积 3 房间
49 990 000 HUF价格
373777识别码
更多信息

816 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

14 m2 阳台

其他 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1980 修建年

Eladó Újfehértó Attila utcán két generációs 2 szintes jó állapotú kertes családi ház melléképületekkel és gazdasági épületekkel.

Ára: 49.990.000 Ft.
Tel.: +3670 789 1998

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/9HzeN-SyUAU

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek méret: 816nm,
- főépület alapja 10,1mx7,2m=72,7nm.
- melléképület alapja 8,8mx5,8m=51,0nm.

A főépület nettó alapterülete a 2 szintnek: 72,7+72,7 így összesen 145,4nm melyben található:
- 3 szoba,
- 2 fürdőszoba,
- 2 előtér,
- nappali,
- konyha-ebédlő,
- gardrób,
- különálló WC,
- kazánház,
- garázs,
- tároló helység,
- lépcsőház
- loggia.

A kertes ház 1980-ban épült, beton alapzattal, 35-ös tégla falazattal, lapos szigetelt tetővel. Az épület állapota jó, kívülről 5 cm-es hőszigeteléssel van ellátva. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott radiátoros központi fűtés, de lehetőség van gázkazán felszerelésére, továbbá hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az épülethez teljes hosszúságában egy virágokkal díszített faborítású terasz is kapcsolódik.

Az épületben a földszinten különálló garázs lett kiépítve mely előtt további 1 autónak felülről fedett garázs beálló található. A földszinten a kazánházház mellett még egy különálló lakrész is kialakítható az összesen 51 négyzetméteres 3 helységből álló mellékhelységekből.

Az udvarra beton járda és autóbeálló út vezet, mely a ház mögött található mellékhelységekig vezet. Az első udvaron még található egy szép filagória, mely kinti rendezvényekhez kiválóan alkalmas. A hátsó udvarhoz tartozik egy szép konyhakert valamint több nagy gazdasági épület (megközelítőleg 80nm), melyben egy nagy fatároló is található.

Fontos!
Az ingatlan per és tehermentes, CSOK PLUSZ-ra alkalmas, rövid időn belül beköltözhető!

Az ingatlan a 4-es főúttól 50 méterre, Újfehértó belvárosától pedig 10 percre helyezkedik el. A közelben találhatók iskolák, óvodák, orvosi rendelők, fogászat, gyógyszertár, bank, templom, piac, az Önkormányzati hivatal, a Városi uszoda és számtalan üzlethelyiség is. Továbbá 2 percre van a SPAR és alig 10 percre van a PENNY valamint a LIDL bevásárló központok.

Újfehértó város jelenleg az ötödik legnépesebb város Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. Nyíregyházától körülbelül 16 kilométerrel délre, Debrecentől 35 kilométerrel északra, a Nyírség Hajdúság felé eső peremén fekszik. Két legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 4-es főút, illetve az M3-as autópálya, ezeknek köszönhetően az ország távolabbi részei felől is könnyen megközelíthető.

A hazai vasútvonalak közül a várost a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt. A környező kisebb települések közül Hajdúdoroggal, Hajdúböszörménnyel, Nagykállóval, Nyíregyháza Butyka nevű különálló városrészével, Érpatakkal és Kálmánházával mellékutak kötik össze.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Petrován Pál Gyula

Petrován Pál Gyula

随时给我们打电话

+36-70-789- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

發送信息

请给我回电话

相似的房产